Asiakaspalvelu 09  2750 971  Huolto 0400 121 116

Jacobs Cafitesse kahviratkaisut
ammattikäyttöön

Novacafi

Novacafi Oy - Jacobs Cafitesse kahviautomaatit myynti, vuokraus ja huolto

Jacobs Cafitesse on ratkaisu suuriin kahvitus­tarpeisiin
Tärkein tuotteemme on nykyaikainen Jacobs Cafitesse-kahvikonsepti. Se on ylivoimainen, ammattikäyttöön tarkoitettu kahviratkaisu, jonka vahvuuksia ovat hyvänmakuinen, vastuullisesti tuotettu kahvi, laaja juomatuotevalikoima, jätteettömyys ja hygieenisyys sekä mahdollisuus tuottaa kahvia erittäin suuria määriä nopeasti ja tehokkaasti.
Cafitesse kahvia on myyty Suomessa vuodesta 1987. Edustamme hollantilaista Jacobs Douwe Egberts kahviyhtiötä, se on yksi suurimmista kahviyhtiöistä maailmassa. Toimimme kotimaisella perheyhtiöpohjalla koko Suomen aluella.

Myymme, vuokraamme ja huollamme Jacobs Cafitesse -laitteet koko Suomessa. Lisäksi Jacobs Cafitesse-järjestelmää ylläpitävät valtuutetut edustajamme. Katso alue-edustajien yhteystiedot.

Sertifikaatit

Jacobs Douwe Egberts Professional on vastuullisesti toimiva yritys. Jotta toiminta olisi parasta mahdollista ympäristön, laadun ja hygienian kannalta eri prosesseja on sertifioitu.

UTZ-sertifiointi

Kaikki Suomessa tarjoamamme kahvit on UTZ-sertifioitu. Lue lisää UTZ certified-sivuilta.
UTZ sertifikatti

HACCP sertifikaatti

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) auttaa löytämään, analysoimaan ja poistamaan mahdollisia virheitä valmistuksessa, kuljetuksessa, varastoinnissa ja käsittelysssä.

ISO 22000:2005 laatu­sertifikaatti

Kone- ja raaka-ainetuotanto täyttää ISO 22000:2005 vaatimukset.

ISO 14001 ympäristö­sertifikaatti

ISO 14001 sertifioitu, vähemmän ympäristökuormitusta hankinnoissa, pakkausmateriaaleissa, energianlähteissä.

Valitse helppo ja huoleton kahvitus­ratkaisu

Vapaus

Ei aikaan sidottua sopimusta

Tuntuuko vaikealta sitoutua vuosiksi laitteeseen tai toimittajaan? Cafitesse-laitteen voit vuokrata toistaiseksi, irtisanomisajan sovimme toiveidesi mukaan.

Huolettomuus

Täystakuu

Pidämme laitteesi aina käyttökunnossa – korjaamme vuokralaitteesi veloituksetta tai vaihdamme sen toiseen. Omaan uuteen laitteeseesi saat viiden vuoden täystakuun.

Helppous

Maksuton asennus ja huolto

Toimitamme ja asennamme Cafitesse-laitteen käyttökuntoon. Huollamme laitteesi veloituksetta koko sopimuskauden, myyntimallit väh. viisi vuotta.

Jopa 200 litraa kahvia tunnissa

Vastuullinen, jätteetön ja bioturvallinen kahvitarjoilu

Jacobs Cafitesse on ylivoimainen kahvikonsepti ammattikäyttöön: voit valmistaa jopa 200 litraa kahvia tunnissa. Hyvää, tuoretta kahvia on saatavilla 24/7. Laitteita on helppo käyttää ja pitää puhtaana. Valitse Jacobs Cafitesse, kun sinun tulee varmistaa vastuullinen, jätteetön ja bioturvallinen kahvitarjoilu ilman hävikkiä.

Autamme sinua valitsemaan

Saat aina yksilöllistä palvelua, johon sisältyy mm. asiakaskohtaisesti räätälöity kokonaisratkaisu: laitteet, asennukset, opastus, käytön tuki, huolto ja logistiikka.

Jacobs-logo

Jacobs kuluttajatuotteet

Jacobs-kuluttajatuotteet löydät osoitteesta jacobs.fi sekä Facebookista ja Instagramista.

Jacobs Cafitesse on vastuullinen ja bioturvallinen kahvikonsepti

Bio­turvallinen kahvitus

Suljettu tuotantoprosessi, ilmatiiviisti suljetut, hygieeniset pakkaukset sekä innovatiiviset Cafitesse-laitteet varmistavat terveysturvallisen kahvituksen.

Vähennä hävikkiä

Tavallisesta suodatinkahvista jopa 30 % joutuu viemäriin. Cafitesse-kahvi valmistuu nopeasti, tuoretta kahvia on saatavilla aina. Hävikkiä ei synny, koska vanhentunutta kahvia ei tarvitse heittää pois.

Ei kahvi­jätettä tai suodatin­pusseja

Tavallista kahvia suodatettaessa kilosta kuivaa kahvia syntyy n. 3 kiloa märkää kahvijätettä. Cafitessesta ei synny lainkaan märkää kahvijätettä.

Vastuullinen valinta

Cafitesse-kahvi kasvatetaan vastuullisesti UTZ-sertifioiduilla tiloilla. Koko tuotantoketjussa on panostettu luontoa säästäviin ratkaisuihin mm. pavut paahdetaan vihreällä energialla.