Asiakaspalvelu 09  2750 971  Huolto 0400 121 116

Jätteettömyys ja merikelpoiset koneet

Vaativien olosuhteiden kahvi­ratkaisut

Kahvikoneet laivoihin

Jacobs Cafitesse on ratkaisu suuriin kahvitus­tarpeisiin
EtusivuRatkaisut suuriin kahvituksiinOffshore
Haastavissa olosuhteissa modernit, luotettavat ja merikelpoiset Cafitesse-laitteet valmistavat kupillisen tai kannullisen kahvia nopeasti kellon ympäri. Kahvi on aina tuoretta, koska sitä ei tarvitse valmistaa etukäteen eikä puhtaan veden tai kahviraaka-aineen hävikkiä synny.
Muunmuassa M/S Aurora Botnialla - maailman ympäristöystävällisimmällä autolautalla - kahvit valmistuvat Quantum 110- ja Excellence-laitteilla, joita on asennettu buffet-ravintolaan, konferenssitiloihin, baariin, perhekahvilaan sekä miehistön messiin.

Suuret määrät nopeasti

Tehokkaimpien koneiden kapasiteetti on 700 kupillista tunnissa ja lisälämmittimen avulla jopa 200 litraa tunnissa. Jakeluastiat voidaan täyttää nopesti suoraan koneen suuttimesta letkulla.

Joustavuutta epätasaiseen menekkiin

Kahvia ei tarvitse valmistaa varmuuden vuoksi etukäteen, Cafitessella kupillinen tai kannullinen valmistuu hetkessä.

Helppo puhdistaa

Cafitessen puhdistusohjelma pitää huolta koneen hygieniasta. Viikottaiset pesu- ja huuhteluohjelmat riittävät maitoa käyttäville koneille.

Käytettävissä 24/7

Kahvikone voi olla koko ajan käynnissä. Voit ottaa kupillisen tai kannullisen milloin vain ilman odotuksia.

100 % kahvia

Cafitesse on pelkkää kahvia, siihen ei lisätä mitään säilytys- tai lisäaineita. Cafitesse-maito on iskukuumennettua aitoa maitoa.

Myös kaakao

Kermaisen suklainen ja herkullinen UTZ-sertifioitu kaakao napin painalluksella muutamassa sekunnissa.
kahvi Buffet-ravintolat

Buffet-ravintolat

 • Itsepalvelu
 • Nopeus
 • Suuri kapasiteetti
 • Helppokäyttöisyys
 • Laaja juomavalikoima

Suosittelemme
Excellence Touch

Kahvit, maitokahvit, kaakao, kuuma vesi

Quantum 110

Kahvi, kuuma vesi

kahvi Kahvilat

Kahvilat

 • Itsepalvelu
 • Nopeus
 • Helppokäyttöisyys

Suosittelemme
Quantum 110

Kahvi, kuuma vesi

Excellence Touch

Kahvit, maitokahvit, kaakao, kuuma vesi

kahvi baarit

Baarit

 • Nopeus
 • Erikoiskahvit, kahvidrinkit

Suosittelemme
Quantum 110

Kahvi, kuuma vesi

Excellence Touch

Kahvit, maitokahvit, kaakao, kuuma vesi

kahvi Konferenssitilat

Konferenssitilat

 • Nopeus
 • Suuri kapasiteetti
 • Jakeluastioiden nopea täyttö

Suosittelemme
Quantum 110

Kahvi, kuuma vesi

Quantum 300

Kahvi, kuuma vesi

kahvi offshore staff Henkilöstön tilat

Henkilöstön tilat

 • Itsepalvelu
 • Helppokäyttöisyys
 • Nopeus
 • Helppohoitoisuus

Suosittelemme
Quantum 110

Kahvi, kuuma vesi

Myös pienempiä laitevaihtoehtoja Compact Touch tai Black

Maailman ympäristö­ystävällisimmällä autolautalla

Bioturvallinen ja jätteetön Jacobs Cafitesse kahvi

Vaasan ja Uumajan välillä liikennöin maailman ympäristöystävällisin oleva autolautta M/S Aurora Botnia. Aluksen kahvit valmistuvat Cafitesse QUANTUM 110- ja Excellence-laitteilla, joita on asennettu buffet-ravintolaan, konferenssitiloihin, baariin, perhekahvilaan sekä miehistön messiin.
Ympäristöystävällisellä aluksella myös kahvitarjoilulta vaaditaan paljon. Tavallista suodatinkahvia valmistaessa kilosta kuivaa kahvia syntyisi n. 3 kiloa märkää kahvijätettä - eli massa lähes kolminkertaistuu. Lisäksi kahvista joutuisi hävikkinä viemäriin jopa kolmasosa. Cafitessesta ei synny lainkaan jätettä (vain kierrätettävä pakkaus) - ei tarvita viemäröintiä, ei jätteen säilyttämistä, käsittelyä tai rahtaamista.

Merenkurkun haastavissa olosuhteissa modernit, luotettavat ja merikelpoiset Cafitesse-laitteet valmistavat kupillisen tai kannullisen kahvia nopeasti kellon ympäri. Kahvi on aina tuoretta, koska sitä ei tarvitse valmistaa etukäteen eikä puhtaan veden tai kahviraaka-aineen hävikkiä synny.

M/S Färdvägenin emäntä kiittää:

Cafitessen ansiosta tuoretta kahvia on aina saatavilla

Rederi AB Lillgardin ro-ro alus M/S Fjärdvägen on vuodesta 1995 kuljettanut kuormaa mantereen ja Ahvenanmaan välillä. Laiva on perinteellinen ja viihtyisä työjuhta.

Jacobs Cafitesse-järjestelmästä tulee aina tuoretta, hyvää ja kuumaa kahvia sekä miehistön että ammattikuljettajien messeihin, aluksen emäntä kiittää.
Jopa 200 litraa kahvia tunnissa

Vastuullinen, jätteetön ja bioturvallinen kahvitarjoilu

Jacobs Cafitesse on ylivoimainen kahvikonsepti ammattikäyttöön: voit valmistaa jopa 200 litraa kahvia tunnissa. Hyvää, tuoretta kahvia on saatavilla 24/7. Laitteita on helppo käyttää ja pitää puhtaana. Valitse Jacobs Cafitesse, kun sinun tulee varmistaa vastuullinen, jätteetön ja bioturvallinen kahvitarjoilu ilman hävikkiä.

Autamme sinua valitsemaan

Saat aina yksilöllistä palvelua, johon sisältyy mm. asiakaskohtaisesti räätälöity kokonaisratkaisu: laitteet, asennukset, opastus, käytön tuki, huolto ja logistiikka.

Valitse helppo ja huoleton kahvitus­ratkaisu

Vapaus

Ei aikaan sidottua sopimusta

Tuntuuko vaikealta sitoutua vuosiksi laitteeseen tai toimittajaan? Cafitesse-laitteen voit vuokrata toistaiseksi, irtisanomisajan sovimme toiveidesi mukaan.

Huolettomuus

Täystakuu

Pidämme laitteesi aina käyttökunnossa – korjaamme vuokralaitteesi veloituksetta tai vaihdamme sen toiseen. Omaan uuteen laitteeseesi saat viiden vuoden täystakuun.

Helppous

Maksuton asennus ja huolto

Toimitamme ja asennamme Cafitesse-laitteen käyttökuntoon. Huollamme laitteesi veloituksetta koko sopimuskauden, myyntimallit väh. viisi vuotta.

Jacobs Cafitesse on vastuullinen ja bioturvallinen kahvikonsepti

Bio­turvallinen kahvitus

Suljettu tuotantoprosessi, ilmatiiviisti suljetut, hygieeniset pakkaukset sekä innovatiiviset Cafitesse-laitteet varmistavat terveysturvallisen kahvituksen.

Vähennä hävikkiä

Tavallisesta suodatinkahvista jopa 30 % joutuu viemäriin. Cafitesse-kahvi valmistuu nopeasti, tuoretta kahvia on saatavilla aina. Hävikkiä ei synny, koska vanhentunutta kahvia ei tarvitse heittää pois.

Ei kahvi­jätettä tai suodatin­pusseja

Tavallista kahvia suodatettaessa kilosta kuivaa kahvia syntyy n. 3 kiloa märkää kahvijätettä. Cafitessesta ei synny lainkaan märkää kahvijätettä.

Vastuullinen valinta

Cafitesse-kahvi kasvatetaan vastuullisesti UTZ-sertifioiduilla tiloilla. Koko tuotantoketjussa on panostettu luontoa säästäviin ratkaisuihin mm. pavut paahdetaan vihreällä energialla.