Asiakaspalvelu 09  2750 971  Huolto 0400 121 116

UKK

UKK - usein kysytyt kysymykset

Jacobs Cafitesse on ratkaisu suuriin kahvitus­tarpeisiin
Kuinka monta kuppia kahvia saan kahvipakkauksesta?
Yhdestä 2 litran kahvipakkauksesta saadaan 50 litraa valmista kahvia eli n. 386 kuppia. Valikoimassa on myös pienempi pakkaus: 1,25 litran pakkauksesta saadaan valmista kahvia n. 28 litraa. Tutustu kahvivalikoimaan.
Miten Cafitesse voi olla jätteetöntä?
Cafitesse-kahvi suodatetaan jo paahtimolla ja syntyvä suodatusjäte eli kahvinpuru käytetään 100 % paahtimon energiana. Tämä vihreä energia kattaa yli 90 % paahtimon kokonaistarpeesta. Eli kun valmistat kahvia Jacobs Cafitesse -laitteilla märkää kahvijätettä ei enää synny. Kahvipakkaus koostuu kierrätettävistä osista. Lue lisää Cacitessen vastuullisuudesta.
Pitääkö Cafitesse-laite liittää viemäriin?
Cafitesse-laitteita ei liitetä viemäriin ollenkaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että rasvaista kahvijätevettä ei joudu viemäriverkostoon. Tavallisesta suodatinkahvista n. 25…30 % joutuu hävikin muodossa viemäriin.
Onko Cafitesse luomua?
Golden Roast on luomukahvi kaikki Jacobs Cafitesse -kahvit on UTZ-sertifioitu.
Miten kahvin avulla voi edistää hävikin vähentämistä?
Kahvia kannattaa valmistaa aina juuri sen verran kuin sitä tarvitaan, tämä onnistuu Jacobs Cafitesse -laitteilla helposti. Tällöin ei tuhlata raaka-ainetta eikä myöskään tarvitse heittää ylimääräistä kahvia viemäriin. Lue lisää Cafitessen vastuullisuudesta
Mihin Cafitessen hygieenisyys perustuu?
Kahvi on ns. "bag-in-box" -pakkauksessa, mikä varmistaa hygienisyyden ja tasaisen laadun. Kosketus ulkoilmaan tapahtuu vain sillä hetkellä, kun kahvia valmistetaan napin painalluksella. Tuloksena HACCP-vaatimukset täyttävä hygieeninen kahvi.

Jacobs Cafitesse on vastuullinen ja bioturvallinen kahvikonsepti

Bio­turvallinen kahvitus

Suljettu tuotantoprosessi, ilmatiiviisti suljetut, hygieeniset pakkaukset sekä innovatiiviset Cafitesse-laitteet varmistavat terveysturvallisen kahvituksen.

Vähennä hävikkiä

Tavallisesta suodatinkahvista jopa 30 % joutuu viemäriin. Cafitesse-kahvi valmistuu nopeasti, tuoretta kahvia on saatavilla aina. Hävikkiä ei synny, koska vanhentunutta kahvia ei tarvitse heittää pois.

Ei kahvi­jätettä tai suodatin­pusseja

Tavallista kahvia suodatettaessa kilosta kuivaa kahvia syntyy n. 3 kiloa märkää kahvijätettä. Cafitessesta ei synny lainkaan märkää kahvijätettä.

Vastuullinen valinta

Cafitesse-kahvi kasvatetaan vastuullisesti UTZ-sertifioiduilla tiloilla. Koko tuotantoketjussa on panostettu luontoa säästäviin ratkaisuihin mm. pavut paahdetaan vihreällä energialla.