Asiakaspalvelu 09  2750 971  Huolto 0400 121 116

Kahvia helposti suuriin ulkotapahtumiin

Liikuteltava kahvin suurtuotanto­asema

Liikuteltava kahvin suurtuotantoasema ulkotapahtumiin

Jacobs Cafitesse on ratkaisu suuriin kahvitus­tarpeisiin
EtusivuRatkaisut suuriin kahvituksiinLiikuteltava kahvin suurtuotantoasema
Suuret kahvitukset toteutetaan nopeilla koneilla tehokkaasti, kupillinen parhaimmillaan 4 sekunnissa. Jakeluastioiden täyttö helposti ja nopeasti letkun avulla. Konekohtaista kapasiteettia voidaan nostaa jopa 200 litraan tunnissa erillisen veden esilämmittimen avulla.
  • Erittäin suuri tuotanto­kapasiteetti
  • Testattu kapasiteetti on 220 x 1.5dl kahvikupillista 10 minuutissa.
  • Kätevä liikuteltava kahvin suurtuotantoasema tapahtumiin.
  • Valmista kahvia jopa 2000 kupillista tunnissa.
  • Juomavalikoima: kahvi ja kaakao

Suuret määrät nopeasti

Tehokkaimpien koneiden kapasiteetti on 700 kupillista tunnissa ja lisälämmittimen avulla jopa 200 litraa tunnissa. Jakeluastiat voidaan täyttää nopesti suoraan koneen suuttimesta letkulla.

Joustavuutta epätasaiseen menekkiin

Kahvia ei tarvitse valmistaa varmuuden vuoksi etukäteen, Cafitessella kupillinen tai kannullinen valmistuu hetkessä.

Helppo puhdistaa

Cafitessen puhdistusohjelma pitää huolta koneen hygieniasta. Viikottaiset pesu- ja huuhteluohjelmat riittävät maitoa käyttäville koneille.

Käytettävissä 24/7

Kahvikone voi olla koko ajan käynnissä. Voit ottaa kupillisen tai kannullisen milloin vain ilman odotuksia.

100 % kahvia

Cafitesse on pelkkää kahvia, siihen ei lisätä mitään säilytys- tai lisäaineita. Cafitesse-maito on iskukuumennettua aitoa maitoa.

Myös kaakao

Kermaisen suklainen ja herkullinen UTZ-sertifioitu kaakao napin painalluksella muutamassa sekunnissa.
Jopa 200 litraa kahvia tunnissa

Vastuullinen, jätteetön ja bioturvallinen kahvitarjoilu

Jacobs Cafitesse on ylivoimainen kahvikonsepti ammattikäyttöön: voit valmistaa jopa 200 litraa kahvia tunnissa. Hyvää, tuoretta kahvia on saatavilla 24/7. Laitteita on helppo käyttää ja pitää puhtaana. Valitse Jacobs Cafitesse, kun sinun tulee varmistaa vastuullinen, jätteetön ja bioturvallinen kahvitarjoilu ilman hävikkiä.

Autamme sinua valitsemaan

Saat aina yksilöllistä palvelua, johon sisältyy mm. asiakaskohtaisesti räätälöity kokonaisratkaisu: laitteet, asennukset, opastus, käytön tuki, huolto ja logistiikka.

Valitse helppo ja huoleton kahvitus­ratkaisu

Vapaus

Ei aikaan sidottua sopimusta

Tuntuuko vaikealta sitoutua vuosiksi laitteeseen tai toimittajaan? Cafitesse-laitteen voit vuokrata toistaiseksi, irtisanomisajan sovimme toiveidesi mukaan.

Huolettomuus

Täystakuu

Pidämme laitteesi aina käyttökunnossa – korjaamme vuokralaitteesi veloituksetta tai vaihdamme sen toiseen. Omaan uuteen laitteeseesi saat viiden vuoden täystakuun.

Helppous

Maksuton asennus ja huolto

Toimitamme ja asennamme Cafitesse-laitteen käyttökuntoon. Huollamme laitteesi veloituksetta koko sopimuskauden, myyntimallit väh. viisi vuotta.

Jacobs Cafitesse on vastuullinen ja bioturvallinen kahvikonsepti

Bio­turvallinen kahvitus

Suljettu tuotantoprosessi, ilmatiiviisti suljetut, hygieeniset pakkaukset sekä innovatiiviset Cafitesse-laitteet varmistavat terveysturvallisen kahvituksen.

Vähennä hävikkiä

Tavallisesta suodatinkahvista jopa 30 % joutuu viemäriin. Cafitesse-kahvi valmistuu nopeasti, tuoretta kahvia on saatavilla aina. Hävikkiä ei synny, koska vanhentunutta kahvia ei tarvitse heittää pois.

Ei kahvi­jätettä tai suodatin­pusseja

Tavallista kahvia suodatettaessa kilosta kuivaa kahvia syntyy n. 3 kiloa märkää kahvijätettä. Cafitessesta ei synny lainkaan märkää kahvijätettä.

Vastuullinen valinta

Cafitesse-kahvi kasvatetaan vastuullisesti UTZ-sertifioiduilla tiloilla. Koko tuotantoketjussa on panostettu luontoa säästäviin ratkaisuihin mm. pavut paahdetaan vihreällä energialla.