Tampereen Vohvelikahvila

Tampereen Vohvelikahvila on tarjonnut Cafitesse-kahvia jo yli 20 vuotta

Aito, alkuperäinen Vohvelikahvila on pieni ja idyllinen kahvila aivan Tammerpuiston tuntumassa lähellä Tammerkoskea. Kahvilan kotikatu, Ojakatu, suorastaan henkii keskieurooppalaista tunnelmaa ja elämänmenoa! ”Tampereen Vohvelikahvila on toiminut vuodesta 1992, tarjonnut omalla reseptillä paistamiaan vohveleita sekä Tampereen parasta kahvia. Hyvä kahvi on oleellinen osa tuoteperhettämme”, kertoo Jaana Hanttu, Vohvelikahvilan yrittäjä.

”Kahvi maistuu parhaalta tuoreena, ihan niin kuin vohvelitkin vastavalmistettuina. Kun kahvi valmistetaan kupillinen kerrallaan, voimme tarjota aina tuoretta kahvia. Kahvihävikkiä ei tule, koska seisonutta kahvia ei tarvitse heittää hukkaan. Cafitesse-laite on helppo käyttää ja pitää puhtaana. Lisäksi työtämme helpottaa se, että kahvinvalmistuksen yhteydessä ei synny yhtään kahvijätettä.”

”Cafitesse kahvi on ollut tuotteemme alusta asti ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen sekä saamaamme palveluun”, toteaa Jaana Hanttu. Nykyisin Tampereen Vohvelikahvilan kahvit valmistetaan Cafitesse Excellence -laitteella.

Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme enemmän Cafitesse –kahvitusratkaisusta.