Asiakaspalvelu 09  2750 971  Huolto 0400 121 116
utz-sertifioitu

100 % Arabica

Intense Roast UTZ

Cafitesse Intense Roast UTZ kahvi

  • Vastuullisesti tuotettu
  • Paahtoaste 8/10
Jacobs Cafitesse Intense Roast UTZ
Etusivukahvi, kaakao, maito ja tarvikkeetIntense Roast UTZ
Keski-Amerikan ja Itä-Afrikan Arabica-kahvipavuista huolella ja ammattitaidolla paahdettu täyteläisen Intensive Roast -kahvi, jonka maku on intensiivinen ja hedelmäisen aromikas. Paahtoaste 8/10. Soveltuu erityisesti mm. espressoon ja cappuccinoon.

Soveltuvuus laitteisiin:

  2 litr.
Excellence Touch +
Quantum 110 +
Quantum 300 +
Compact Touch -
Black -

Intense Roast UTZ 2 litr.

myyntierä
2 x 2 ltr
riittoisuus/pakkaus
44 l
tilausnumero
4019354
EAN-koodi
8711000375334
Korkealuokkainen kahvi on valmistettu suodattamalla vastajauhetuista pavuista. Täysin hallituissa, suljetuissa olosuhteissa varmistetaan kaikkien makuaineiden ja aromien säilyminen kahvissa ilman lisäaineita. Suodattamisen jälkeen kahvi pakataan ilmatiiviisti ja pakastetaan.

Kahvi varastoidaan ja kuljetetaan pakasteena - näin varmistetaan sen korkea laatu lopputuotteeksi asti. Pakkaus sulatetaan käyttöä varten jääkaapissa - sulamisaika n. 2-3 vrk. Sulatettu raaka-aine otetaan käyttöön vapauttamalla pakkauksessa oleva suutin ja sijoittamalla pakkaus kahvinvalmistuslaitteeseen.
Säilytys
Säilyvyys pakasteena (-18°C) yksi vuosi valmistuspäivästä. sulatettu kahvi säilyy jääkaapissa tai kahvinvalmistuslaitteessa (+6°C) kuusi viikkoa. Pakkaukseen on merkitty valmistus- ja parasta ennen päiväys.

Ravintosisältö

energiaa
119 kJ/28 kcal
proteiinia
4,0 g
hiilihydraatteja
3 g
rasvaa
0 g

Jacobs Cafitesse on vastuullinen ja bioturvallinen kahvikonsepti

Bio­turvallinen kahvitus

Suljettu tuotantoprosessi, ilmatiiviisti suljetut, hygieeniset pakkaukset sekä innovatiiviset Cafitesse-laitteet varmistavat terveysturvallisen kahvituksen.

Vähennä hävikkiä

Tavallisesta suodatinkahvista jopa 30 % joutuu viemäriin. Cafitesse-kahvi valmistuu nopeasti, tuoretta kahvia on saatavilla aina. Hävikkiä ei synny, koska vanhentunutta kahvia ei tarvitse heittää pois.

Ei kahvi­jätettä tai suodatin­pusseja

Tavallista kahvia suodatettaessa kilosta kuivaa kahvia syntyy n. 3 kiloa märkää kahvijätettä. Cafitessesta ei synny lainkaan märkää kahvijätettä.

Vastuullinen valinta

Cafitesse-kahvi kasvatetaan vastuullisesti UTZ-sertifioiduilla tiloilla. Koko tuotantoketjussa on panostettu luontoa säästäviin ratkaisuihin mm. pavut paahdetaan vihreällä energialla.