Lisälämmitin

Tuplaa kahvintuotanto lisälämmittimellä

Jacobs Cafitesse Quantum 110
  • Quantum 110 ja Quantum 300 -laitteisiin

info

Kun Cafitesse-laitteeseen tuodaan vesi esilämmittimen kautta, lyhenee veden lämmitysaika itse laitteessa. Tämä nopeuttaa kahvinvalmistusta merkittävästi. Esimerkiksi Cafitesse Quantum 110 ja Cafitesse Quantum 300 -laitteiden tuntikapasitetti on 700 kupillista ja lisälämmittimen kanssa se kasvaa jopa 1400 kupilliseen tunnissa.

Kotimainen, turvallinen, luotettava

Säiliön ferriittinen haponkestävä jaloteräs on kehitetty nimenomaan vedenlämmittimien valmistukseen. Vedenlämmittimien sisäpuoliset putkistot ohjauslevyineen mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyväksikäytön. Vedenlämmittimen muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen.

Veteen sijoitettu haponkestävä INCOLOY-sähkövastus antaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen vuosienkin toiminnan jälkeen. Sähkövastukset kuormittavat tasaisesti kaikkia kolmea vaihejohtoa. Vedenlämmitin voidaan tarvittaessa puhdistaa avattavan luukun kautta.

Lämmitin on kevyt ja helppo asentaa. Lämmittimessä on portaaton lämpötilansäädin ja varolaiteryhmä valmiiksi asennettuna. Pääkytkin ja lämpötilansäädin sijaitsevat kätevästi turvallisessa paikassa alahuoltoluukun takana. Suomessa valmistettu vedenlämmitin on luotettava, varmatoiminen ja roiskevesisuojattu.

Tekniset tiedot

malli
n. VLK30 Special
tilavuus
30 l
teho
7,5 kW
jännite
400V
max paine
10 bar
nettopaino (kg)
20 kg*
kork. x lev. x syv. (mm)
750 x 320 x 320
* ilman vettä

Lisätietoja