Jacobs Professional Cafitesse mukana Gastro 2020 tapahtumassa

JACOBS PROFESSIONAL CAFITESSE mukana
Gastro 2020 -tapahtumassa

Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uusimmat maut ja trendit.

Tutustu vastuulliseen tapaan tehdä kahvia ja uusimpiin tyylikkäisiin laitteisiin. Mukana myös DAVINCI GOURMET -makusiirapit!

Tervetuloa osastolle 6b61!

Vastuullinen Cafitesse-kahvitus nopeasti ja tehokkaasti

Tervetuloa Gastroon tutustumaan Jacobs Cafitesse -konseptiin, joka on ennen kaikkea tehokas, vastuullinen ja nykyaikainen tapa toteuttaa kaiken kokoiset kahvitukset.

Esillä osastolla ovat suurtuotantolaitteiden lisäksi mm. tyylikkäät uutuuslaiteet Compact Touch ja Excellence Touch, joissa on käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö. Haluatko suuremman kupillisen suosikkikahviasi tai ehkä haluat sen hieman vahvempana? Entä maidon määrä - enemmän vai vähemmän? Cafitesse Compact Touch ja Excellence Touch -laitteilla voit helposti säätää oman kupillisen ominaisuuksia.

200 litraa tunnissa ilman jätettä

JACOBS Cafitesse on vastuullinen tapa valmistaa kahvia jopa 200 litraa tunnissa. Cafitesse-kupillinen valmistuu jätteettömästi. Suodatusjäte on hyödynnetty jo paahtimolla ja kattaa 90 % paahtimon energiatarpeesta.
Lue lisää vastuullisuudesta

Kaikenkokoisiin kahvituksiin

JACOBS Cafitesse on ammattikäyttöön ylivoimainenkahvikonsepti, jonka vahvuuksia ovat mm. laaja juomavalikoima, UTZ-sertifioitu kestävän kehityksen kahvi ja jätteettömyys.
Lue lisää Cafitesse-konseptista.

QUANTUM
Suuret kahvitukset

quantum Tuoretta kahvia jopa yli 200 litraa tunnissa.
Nopea ja tehokas tapa suuriin kahvituksiin.

EXCELLENCE TOUCH
Hotellit ja ravintolat

excellence touch Heti valmista kahvia ilman odotusta. Laaja juomavalikoima kannuun tai kuppiin.

COMPACT TOUCH
Kahvilat ja toimitilat

compact touch Kupillinen kahvia muutamassa sekunnissa milloin vain. Myös maitokahvit ja kaakao.

BLACK
tauko- ja odotustilat

black Kupillinen kahvia muutamassa sekunnissa milloin vain. Myös täytettävä vesisäiliö.

Miksi Cafitesse-kahvitus?

Vapaus

Ei aikaan sidottua sopimusta
Tuntuuko vaikealta sitoutua vuosiksi laitteeseen tai toimittajaan? Cafitesse-laitteen voit vuokrata toistaiseksi, irtisanomisajan sovimme toiveidesi mukaan.

Huolettomuus

TÄYSTAKUU
Pidämme laitteesi aina käyttökunnossa – korjaamme vuokralaitteesi veloituksetta tai vaihdamme sen toiseen. Omaan uuteen laitteeseesi saat viiden vuoden täystakuun.

Helppous

ILMAINEN ASENNUS JA HUOLTO
Toimitamme ja asennamme Cafitesse-laitteen käyttökuntoon. Huollamme laitteesi veloituksetta koko sopimuskauden, myyntimallit väh. viisi vuotta.

Jätteettömyys

EI KAHVIJÄTETTÄ TAI VIEMÄRÖINTIÄ
Rasvainen jätevesi ja märkä kahvijäte kuuluvat historiaan! Kahvin suodatusjäte on hyödynnetty jo paahtimolla, eivätkä Cafitesse-laitteet tarvitse viemäriä, sillä viemäröitävää ei synny.

Vastuullisuus

UTZ-SERTIFIOITU LUOMUKAHVI
Cafitesse-kahvi on aina UTZ-sertifioitua, valikoimassamme on myös luomukahvi. Jokainen Cafitesse-kupillinen on ekologisesti tuotettu.