Cumulus Resort Airport Congress Center Vantaa

Cumulus Resort Airport Congress Center

Uudistunut Cumulus Resort Airport Congress Center tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille ja on valittu viisi kertaa (2012-2016) peräkkäin Vuoden Kokoushotelliksi. Mittavan remontin jälkeen uutuuttaan kiiltävät aulatilat, ravintola sekä sauna- ja kokousosasto kutsuvat viihtymään. Lisäksi hotellihuoneita on uudistettu.

Cafitesse on ollut käytössä kokoustilojen kahvitusratkaisuna jo 2000-luvun alusta alkaen. Nykyisin Cafitesse-laitteita on sijoitettu useisiin käyttöpisteisiin vastaamaan eri tilojen kahvitusvaatimuksiin: Quantum 300 ja 110 -laitteet palvelevat kokoustilojen auloissa ja Quantum 110 -laitteet vastaanottoaulassa. Neuvotteluhuoneiden yksityisemmät kahvit valmistuvat Compact-laitteilla. Hotellin aamiaisravintolassa voi nauttia Excellence-laitteiden laajasta kahvivalikoimasta.

Cumulus City & Resort -hotellit panostavat vastuulliseen toimintaan sekä ympäristöasioihin. Restel-konsernissa ympäristöä säästävä toimintatapa on ollut osa yhtiön strategiaa jo vuodesta 1995 lähtien ja ympäristön huomioimista ja vastuullisuutta odotetaan myös yhteistyökumppaneilta.

aulakahvila Quantum 110 Cumulus Resort Airport Congress Center Kokoustilat
Quantum 110 Cumulus Resort Airport Congress Center Kokoustilat
Quantum 110 Cumulus Resort Airport Congress Center Kokoustilat
Quantum 300 Cumulus Resort Airport Congress Center Kokoustilat
Compact  Cumulus Resort Airport Congress Center neuvotteluhuoneet
Cumulus Resort Airport Congress Center Cafitesse Excellence buffet

Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme enemmän Cafitesse –kahvitusratkaisusta.