Partner of JDE professional

Heitä hyvästit jätteelle - Cafitesse on ekologinen tapa valmistaa kahvia.

Cafitesse on ekologinen tapa valmistaa kahvia

Vastuullinen kahvi valmistuu ekologisesti

Kun valmistat Cafitesse-kahvia, huomaat miten mukavaa on kun enää ei synny märkää kahvijätettä. Suodatusjäte on jo hyödynnetty paahtimolla ja nykyisin n. 80 % paahtimon energiatarpeesta katetaan tällä vihreällä energialla.

Koska Cafitesse-kahvia ei tarvitse valmistaa ennakkoon ei viemäriinkään joudu ylijäämäkahvia.

UTZ-sertifioidun Cafitesse-kahvin viljely täyttää kestävän kehityksen vaatimukset.

Viljelijöistä ja ympäristöstä huolehditaan ja lisäksi kahvin alkuperä voidaan aina jäljittää. Cafitesse on kestävän kehityksen kahvi, voit siis tarjota hyvää kahvia puhtaalla omallatunnolla.

UTZ-sertifioitu kestävän kehityksen vastuullisesti tuotettu kahvi

Laitetta ei viemäröidä eikä märkää kahvijätettä synny lainkaan. Raaka-ainepakkaus koostuu kolmesta kierrätettävästä komponentista: pahvipakkaus, muovipussi, muovisuutin.

Paras energiatase

Cafitesse-kahvit paahdetaan ja suodatetaan suurissa erissä,jolloin energiantarve annosta kohden saadaan minimoitua. Suodatuksessa syntyvä märkä kahvijäte kuivataan, puristetaan priketeiksi ja poltetaan paahtimon energiana. Raaka-aine vie vähän tilaa - kuljetetaan pienempiä kiloja. Suodatettu kahviraaka-aine kuljetetaan ja varastoidaan pakasteena. Cafitesse-laitteella lopullinen kahvijuoma valmistetaan kupillinen kerrallaan. Ylimääräistä energiaa ei käytetä eikä hukkakeittoa synny.

Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme enemmän Cafitesse –kahvitusratkaisusta.